Luokka Arkisto: Aikuisvideot

Nainen tummissa lemon äänekoski

nainen tummissa lemon äänekoski

otti viikatteen. Hän lähti, otti viikatteen jäin yksin yöhön hiljaiseen en enä pelkä kuolemaa nyt kaiken ymmärrän. Sä vaikka kaiken oikein teet sua seuraa aina kyyneleet ei murheistansa irti päse koskaan ihminen.". "Voi poika parka, kuolemaa ei yksikän voi rakastaa vain hengen sulta veisin kylmin jäisin suudelmin." "Sun täytyy olla vanki maan ei sielus päse kahleistaan On yksinäisyys kohtalosi, auttaa voi. Sun täytyy olla vanki maan, ei sielus päse kahleistaan. Hän kertoi kylmin huulin, kuin kaukaa änen kuulin: Oon sieltä, mistä takaisin ei tulla elämän. nainen tummissa lemon äänekoski Nuo suudelmat kun hältä saan voin vihdoin jättä kylmän maan ja silloin päsee myöskin sielu irti kahleistaan. Hän saapuu vielä tiedän sen kun aika vierii täyttyen niin silloin suostuu varmaankin hän yhteen suudelmaan tuon suudelman kun hältä saan voin vihdoin jättä kylmän maan ja silloin päsee myöskin sielu irti kahleistaan en itselleni rauhaa saa kun rakastan vain kuolemaa mä ootan että saapuisi. Do you value our service? Vain hengen sulta veisin kylmin, jäisin suudelmin". En itselleni rauhaa saa kun rakastan vain kuolemaa mä ootan että saapuisi tuo nainen tummissaan. Mä pyysin: Suukko, muuta. Lyrics for Nainen tummissa - Lady In Black by Lemon. Mä pyysin suukko muuta ei hän viikatteensa naulaan vei ja tunsin hänen syleilynsä kylmän jätävän. Become a paying member too! Loading the chords for 'lemon - nainen tummissa sanat'.

Lemon, nainen tummissa: Nainen tummissa lemon äänekoski

Hän saapu vielä tiedän sen kun aika vierii täyttyen niin silloin suostuu varmaankin hän yhteen suudelmaan. Mä katseettansa turhaan hain näin pohjattomat silmät vain kun katsoin niihin tunsin että häntä rakastin. We can only maintain and improve Chordify if paying members keep supporting. Jäin yksin yöhön hiljaiseen. Sua seuraa aina kyyneleet, ei murheistaansa irti päse koskaan ihminen.

Nainen tummissa lemon äänekoski - Lemon, nainen tummissa

Sä vaikka kaiken oikein teet. Kun katsoin niihin tunsin, että häntä rakastin. "Voi poikaparka, kuolemaa ei yksikän voi rakastaa. Hän kertoi kylmin huulin kuin kaukaa änen kuulin "Oon sieltä mistä takaisin ei tulla elämän.". Mä katsettansa nainen tummissa lemon äänekoski turhaan hain, näin pohjattomat silmät vain. Hän viikatteensa naulaan vei ja tunsin hänen syleilynsä kylmän, jätävän. En enä pelkä kuolemaa, nyt kaiken ymmärrän.

    Lisää Artikkeleita

0 kommentti "Nainen tummissa lemon äänekoski"

Kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *