Luokka Arkisto: Aikuisvideot

Seuraa parille miesseuraa

seuraa parille miesseuraa

pyllyynsa, nyt kulliin ja kiveksiin. Tero tuijotti vain lamaantuneena lattiaa. Tämä ei kuitenkaan onnistunut, koska Antti oli ottanut Teron molemmista korvista kiinni ja veti niistä Teron pätä toiseen suuntaan. Se tutui edelleen iljettävältä mutta Tero yritti olla ajattelematta mitän. Antti komensi Tero toimi niin kuin Antti halusi. Teron pä oli sillä tavalla pöydän laidalla, että vierellä seisovan Antin elin oli Teron suun korkeudella Nyt Anun pitä jo tietä mitä tehdä. Peloissaan Tero totteli ja jännitti pakaransa ärimmilleen ylemmäs. Antti työnsi kullinsa Teron suuhun ja sanoi: Nyt naidaan Anun suuta. seuraa parille miesseuraa

Thai hieronta: Seuraa parille miesseuraa

Tero yritti tehdä olonsa niin mukavaksi kuin se oli mahdollista. Aikaa oli kulunut jo niin kauan. Toisaalta Tero yritti uskoitella itselleen, että kyseessä oli hyvin paha painajaisuni, joka loppuisi kohta Tiinan herättäessä turvallisella suudelmalla. Tero joutui makaamaan vatsalaan sohvan laidalla pylly levitettynä. Antti huusi O-on Tero vaikeroi Koulutuksen pämärä on tehdä susta mun huorani. Välillä Teron piti myös nuolla palleja, mutta vähitellen Joren pelottavan paksu muna alkoi kohota täyteen mittaansa. Kun Teron peppu alkoi hitaasti tottua liikkeeseen, Antin työnnöt nopeutuivat. Tero alkoi voihkia kivusta; Antin kulli osui johonkin kivuliaaseen aii. Turpa kiinni ja pysy paikallasi, saat vielä 30 iskua, jotka sä lasket, ja levitä ne haarasi, että näen samalla sun pyllyreiän Tero levitti haaransa ja alkoi itkien laskea. Sitten Jore käski Teroa vielä naimaan suullaan kullia edestakaisin. Mmm mmm äh Tero yritti sanoa jotain, mutta gägipallon takia ei pystynyt. Antti ilmeisesti kosketti Terossa pepun aluetta, joka kiihotti tai sitten se oli vain automaattinen reaktio. Mitä sä nyt teet, älä, älä viitsi Tero hätäntyi. Kun Teron pyllyreikä tuli esille, Antti työnsi kiihottuneen kullinsa Teron pyllyyn ja alkoi naida. Kun Antti oli poistunut, Tero ihmetteli mitä oli tekeillä. Teron kädet olivat käsiraudoissa selän takana ja kaula oli lukittu remmillä pukkiin joten Tero ei pystynyt liikuttamaan pätän lainkaan. Antti löi Teron kullia. Antti otti esille dildon jostä lähti sähköjohto. Luukku oli koirankopin kokoinen ja keskellä ovessa oli pieni pyöreä aukko mistä tuli ilmaa. Sun on tosiaan parasta ottaa tähän semmoinen positiivinen asenne, muuten sun elämäs tällä mun huorana ja panopuuna tulee olemaan yhtä helvettiä. Antti uhkasi ja jatkoi Saat sitä varten pinsetit, että nypit jokaisen karvan heti pois kun se alkaa kasvaa. Antti kuitenkin otti Teron leuoista lujasti puristaen kiinni ja känsi pän takaisin, niin että Tero joutui katsomaan Anttia silmiin.

Seuraa parille miesseuraa - Suomi

Nyt mä haluun kuulla kun sä huudat ihan kunnolla Antti otti esille julmannäköisen nahkaruoskan jonka kipuvaikutusta oli lisätty solmuilla ruoskan pässä. Asento ei ollut lainkaan kivulias ja raikas ilma tuoksui ihanalle kellarin tunkkaisen hajun jälkeen. Hän haaveili yhä enemmän ja useammin, että häntä nöyryytettäisiin ja pakotettaisiin seksiin. Oletussivu näytetän, mikäli jokin seuraavista ehdoista toteutuu. Koska Teron kädet oli sidottu käsiraudoilla, asento oli varsin epämukava. He sopivat, että Tero tulisi seuraavana lauantaina miehen luo. Sitten Antti tuli raivoisasti Teron suuhun. Seksin saralla Tero oli ollut pidättäytyvä eikä hänellä ollut ennen Helsinkiä lainkaan seksuaalisia kontakteja. Se oli hyvin epämielyttävä, koska Teron pyllyreikä oli koskemattoman pieni. Tero sidottiin useiksi päiviksi pukkiin ja useat miehet raiskasivat häntä toistuvasti. No miltä Anusta tuntuu? Antti jätti Teron joksikin ajaksi roikkumaan katosta. Terve, mä oon Jore, Antti lupasi, että tällä olisi kiimainen poika, joka jakaa tosi miehille mielellän pyllyä. Tämän tietäen Antti tekikin mahdollisimman rajuja vetoja. Siinä Tero olisi tavallaan täysin Antin hallinnassa. Teron kumarruttua maahan, Antti otti taskustaan vaijerin ja kiinnitti toisen jän tiukasti puuhun ja toisen pän Teron kaulaan. Alkoi raiskata myös Teron suuta. Antti työnsi veltostuvan kullinsa Antin suuhun. Saisiko käydä vessassa Setä karvainen vittu erottiset tarinat Tero aneli. Antti naureskeli: Chilitahnaa siinä on sopiva rangaistus sun temppuilulle. Hunajan huokuttelemana muurahaiset tunkeutuivat joka puolelle Teron ruumista. Joren muna oli kauttaaltaan hyvin tumma koska verisuonet olivat hyvin pinnassa ja ne olivat paksuja. Tero tulisi selvästikin olemaan vankina pitempän. Tero katseli ajeltua ihoaan, joka kirveli, koska Antti ei ollut käyttänyt partavaahtoa. Niele kaikki tai saat piiskaa.

    Lisää Artikkeleita

0 kommentti "Seuraa parille miesseuraa"

Kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *