Luokka Arkisto: Aikuisvideot

Vaimolle vierasta luvalla pillun tyydytys

vaimolle vierasta luvalla pillun tyydytys

ehtinyt laittaa pällensä. Pian tuo mies sitten levitteli sormillaan vaimoni pillua. Sitten alapän kimpussa ollut mies käski vaimoani: Mee polvillesi tohon ja ime tota kyrpä.

Vaimolle vierasta kullia: Vaimolle vierasta luvalla pillun tyydytys

Siinä vaimoni pyllisteli vieraalle miehelle pillu valmiina vastaanottamaan toisen miehen kyrvän. Se ei ollutkaan ihan helppo homma, niin kireät ne olivat. Menin vaimoni viereenja annoin hänelle suukon. Kalu oli jo täysin juhlakunnossa. Vaikka vaimoni parhaansa yrittikin, ei hän kuitenkaan kaikkea spermaa pystynyt nielemän. Rintojen kimpussa ollut mies nousi polvilleen sängylle.

Videos

Masturbate in a shower while my dumb brother try to hear me - creamy orgasm. Mua kiihotti nähdä sut noiden kanssa tuolla pöydässä. Vaimoni mumisi jotain, josta en saanut selvä. Pian miehet olivat jo molemmat käsineen vaimoni kimpussa. Vaimoni auttoi toisella kädellän riisumisessa, kun hän samalla piti toisella kädellän kiinni toisen miehen kyrvästä. Paljastin hänelle, mitä olin ajatellut. Katselin vaimoani, mutta samassa huomasin, että tuo mies, joka häntä oli tanssittanut, suuntasi kohti baaritiskiä. Näytti heti, että miehet tunsivat toisensa entuudestaan, koska alkoivat heti jutella keskenän. Lähdimme sopimuksemme mukaisesti kohti laivan yökerhoa, vaimoni edellä ja minä heti kohta hänen perässän. Kun vaimoni meni vessaan, ajattelin, ettei toista tälläistä tilaisuutta ehkä ihan heti tulisi, joten tämä oli nyt saatava onnistumaan. Vaimoni riisui rintsikat, ja kun näin hänen upeat rintansa, en voinut olla ottamatta nänniä suuhuni, sen verran kiihottavan näköisenä se siinä nöpötti edessäni. Ime sitä Nyt kun vaimoni oli nelinkontin pyyllistyneenä, toinen mies hyväili ja puristeli vaimoni persettä. Voidaanhan me nyt jatkaa tätä, ja jos siltä alkaa tuntua, ettei kaikki sujukaan hyvin, niin sitten vaan jotenkin lopetetaan. Vaimoni vilkaisi sitä ja näytti tosiaankin hämmästyneeltä. Ihanaa, kuulin vaimoni yllätyksekseni sanovan. Otin mukaan tietenkin myös muutaman sauvan. Vaimoni jatkoi isomman kyrvän imemistä, ja mies alkoi huokailla tyytyväisesti, enkä ihmettele, sillä vaimoni oli todella hyvä suustaan. Pian myös toinen mies alkoi laueta. Ensin hän nuoli kielellän hitaasti pusseista kohti kärkeä. Hän tarttui vaimoani kaksin käsin pakaroista vaimolle vierasta luvalla pillun tyydytys ja levitti niin, että hän päsi työntymän sisän vaimoni peppuun. Tulenko mä nyt jo sinne pöytän mukaan ja kerrotaan kavereille, vai tehdänkö niin, että sä meet pöytän, pyydät miehet hyttiisi ja mä meen sitten etukäteen sinne hyttiin? Raotin hiukan enemmän ovea, jolloin hän näki minut runkkaamassa itseäni. Mies istahti hetkeksi pöytän, mutta lähti melkein saman tien pois. Hän mumisi myös jotain sellaista kuin Hitto, mutta nä housut on kyllä todella kiihottavan näköiset. Tuntui, ettei vaimoni saanut millän tarpeekseen. Pian vaimoltani oli saatu housut riisuttua. Sinähän sen pätät, mitä pällesi laitat. Olin jo aiemmin pättänyt, että tällä reissulla toteuttaisimme jutun, mistä oli ollut puhetta vaimoni kanssa edellisen kerran jälkeen. Aika nopeasti miehet saivatkin sitten lopulta vaatteet pälleen ja olivat valmiina lähtemän. Se oli tosi ihanaa, vaimoni sanoi. Aina kun vaimoni vilkaisi minuun päin, minä nyökkäsin hänelle, että antaa mennä vaan. Toinen mies siirtyi nyt vaimoni eteen ja otti sauvan pois vaimoni pillusta. Toinen mies ohjasi vaimoani niin, että vaimoni meni hänen pällensä nelikontin. Se on ihan sun pätettävissäsi. Menin heti hänen perässän takaisin baaritiskille.

    Lisää Artikkeleita

0 kommentti "Vaimolle vierasta luvalla pillun tyydytys"

Kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *