Luokka Arkisto: Aikuisvideot

Vaimon pillua paras suihinotto

Janne on pumpannut Jaanaa siihen malliin, että henellä hyväolo tahtoo jo räjähtä, hän ei meinaa enä kestä. Jaana vetä esinahkaa ylös ja jälleen alas. Häneltä kyllä onnistuivat työt hyvin, kunhan hän ensiksi tiesi mitä täytyy tehdä. Se tutui edelleen iljettävältä mutta Tero yritti olla ajattelematta mitän.

Vaimon pillua paras suihinotto - Beste

Jaanan pitkät vaaleat hiukset ovat tuotu pois vartalon alta, jotka nyt levittäytyvät laajalle alueelle. Tero sidottiin useiksi päiviksi pukkiin ja useat miehet raiskasivat häntä toistuvasti. Autotallin ovi sulkeutui automaattisesti. Jaana keinahtelee, kun Janne työntyy voimalla hänen sisänsä. Seinät tuntuivat olevan betonia; kopin ovi oli tukevaa metallia, saranat olivat toisella puolella ja aukko oli hyvin pieni eli käytännössä Teron tilanne oli aivan toivoton. Tero vaikeroi itkien: mä pyydän ja rukoilen, älä tee sitä. Tero rimpuili vielä mm mm, mutta se oli turhaa.

Sex: Vaimon pillua paras suihinotto

Jaana hymyilee huulta purren ja painaa Jannen kalun vartta hiukan häpyhuultensa väliin ja hieroo vakoansa koko Jannen kalun varren pituudelta. Levitä haarasi vielä kunnolla! Tero tuijotti vain lamaantuneena lattiaa. Jaana olikin jo ehtinyt Jannea odotellessa keittämän heille kahvit sekä kattamaan pöydänkin kahdelle. Tero joutui makaamaan vatsalaan sohvan laidalla pylly levitettynä. Samalla, kun Janne oli katsellut Jaanan vartaloa, oli Jaana tutkaillut Jannen vartaloa. Ennen kuin Tero oli ehtinyt edes ovelle, Antti hyppäsi Teron pälle ja viskasi Teron päin seinä. Mun tarttis pästä vessaan Tero anoi nyyhkyttäen. Jokainen liike aiheutti sisällä elimistössä suuren tuskan ja Tero yritti olla täysin liikkumatta No niin, nyt heilutetaan vähän, että pylly puhdistuu Antti läimäytti Teroa lujaa takapuoleen.

Videos

Vähän ajan kuluttua Antti toi Terolle paketin näkkileipä. Sillä Jaana näki Jannen pöydän vieressä kaatamassa itselleen juuri teetä. Hän lopetti pumppaamisen, eikä tiennyt mitä oli oikein tapahtunut. Vaikka hän oli jo 26-vuotias, niin älyllisesti ehkä alakoululainen. Vedet purskahtivat pesuhuoneen lattialle kovalla voimalla. Siinä oli sun aamiaises, sun peppus on sen verran veltto, että pätin pitä sut laihdutuskuurilla pari viikkoa.

    Lisää Artikkeleita

0 kommentti "Vaimon pillua paras suihinotto"

Kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *