Hvad er den bedste måde at opbevare mine havehynder på?

Hvad er den bedste måde at opbevare mine havehynder på?

 

Indkøb af havepuder er ofte en betydelig udgift. Så snart det begynder at regne, eller når det bliver koldere, vil du gerne beskytte dine havehynder godt. Det er derfor vigtigt at opbevare dine havehynder ordentligt. Du kan læse, hvordan du gør det på denne blog.

Det afhænger af, hvilken periode du ønsker at opbevare dine havehynder. Om vinteren er det bedst at opbevare dine havehynder indendørs på et tørt, frostfrit sted. Vil du opbevare dine puder i kort tid som en sommeraften? Så vælg skuret, en opbevaringsboks, pudepose eller et møbelbetræk.

I denne blog vil vi diskutere de forskellige måder at opbevare dine havepuder på. Vi forklarer også, hvorfor det er bedst at opbevare dine havehynder indendørs om vinteren.

Opbevaring af havehynder i godt vejr
Når vejret er godt, gør du meget brug af dine havehynder. Du hviler dig fra hårdt arbejde i haven, eller du hygger dig med vennerne i haven. At placere dine havehynder i huset hver aften er slet ikke praktisk. Du vil hurtigt bemærke, at havehynderne er i vejen. Derfor er der mange muligheder for, hvordan du hurtigt, nemt og ordentligt kan opbevare dine havehynder.

Skuret eller haveskuret
Hvis du har et skur eller haveskur, er dette det ideelle sted at opbevare dine havehynder. Højst gør det selv butikker, havecentre og hos Ikea har du en god reol til få penge. Disse er hurtige og nemme at samle og ideelle til at placere dine puder på. Vælger du at lægge dine puder på gulvet, anbefaler vi, at du lægger et gammelt tæppe under, så dine puder forbliver pæne og rene.

opbevaringskasse
Har du ikke et skur eller haveskur, men har du plads nok i haven, kan du vælge at bruge en opbevaringsboks. Opbevaringsbokse fås i havecentre og byggemarkeder i forskellige størrelser. Du kan vælge mellem en opbevaringsboks i træ eller plast. Vær ved køb opmærksom på, om det er en vandtæt opbevaringsboks. En ikke-vandtæt opbevaringsboks tillader fugt at passere igennem, hvilket kan få dine havepuder til at få ‘vejrpletter’.

Andre ting du bør være opmærksom på, når du køber en opbevaringsboks, er dimensionerne. Ud over dine havehynder kan du måske også opbevare andre ting såsom værktøj eller legetøj. Vil du også have en opbevaringsboks med låger på siden eller en stor klap i toppen? Der er kort sagt mange forskellige muligheder for en opbevaringsboks. Hvis du er handy, kan du vælge at lave din opbevaringsboks selv. Dette giver dig fuldstændig frihed over stilen og størrelsen på din opbevaringsboks.

pudepose
Hvis du har mindre plads, er det ideelt at bruge en pudepose. De kommer i forskellige former og størrelser, så du altid kan opbevare alle dine puder. Mange opbevaringsposer har et håndtag, så du nemt kan flytte dem. En pudepose af god kvalitet er lavet af robust polyester, åndbart materiale og har en vandtæt belægning.

møbelbetræk
Hvis du ikke har lyst til at lægge hynderne i en pudepose, opbevaringsboks eller haveskur, er et møbelbetræk ideelt til dig. Med et møbelbetræk kan du dække alt på én gang. Når det bliver fugtigt udenfor eller om vinteren, skal du fjerne havehynderne under møbelbetrækket. Kvaliteten af ​​dine puder forringes, hvis de står udenfor i længere tid.

Ikke alle opbevaringsmuligheder kan modstå hårdt vejr. Hvis du forventer en kraftig regn- eller haglbyge, er det klogt at stille dine havehynder indenfor eller under et læ.

Opbevaring af havehynder om vinteren
Chancen er lille for, at du kommer til at bruge meget tid i haven om vinteren. Det er derfor klogt at opbevare havehynderne indendørs. Udsætter du dine havehynder for dårligt vejr i en længere periode, vil kvaliteten af ​​dine havehynder forringes drastisk. Om vinteren skal du derfor stille dine havehynder på loftet eller i bryggerset. Uanset hvilket sted du vælger, skal det under alle omstændigheder være et tørt, frostfrit sted. Har du udover havepuder også pyntepuder til opbevaring? De kan passe godt til dit interiør, så vælg at bruge dem indendørs.

Vejrbestandige puder
Havepudeproducenter fortsætter med at innovere. Oftere og oftere er gode vejrbestandige havepuder på markedet. Havehynderne leveres ofte med havestole eller et loungesæt. De sikrer så, at designet passer perfekt til møblerne. Fordelen ved vejrbestandige havepuder er, at du ikke skal rydde op hver dag, du skal ikke vedligeholde dem og de kan stå udenfor i længere tid. Hold dem dog ikke ude året rundt, på sigt kan UV-stråling fra solen eller sur regn skade havehynderne. Når det begynder at fryse, kan havehynderne også tage skade.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *